Het weer in alicante

Speelt nu :

Radio SEVEN Costa Blanca is een radiostation dat wereldwijd via internetstream te ontvangen is. De audiostream kan beluisterd worden vanaf onze livepagina en diverse andere radiosites. Radio SEVEN Costa Blanca is geënt op de succesvolle vrije Radio SEVEN uit de jaren '80 en wordt ook beheerd door toenmalige medewerkers. De uitvalsbasis is gelegen nabij Alicante.
Het idee Radio SEVEN Costa Blanca ontstond na vele gesprekken tussen Erik Van Engelen en de beheerder van Radio+, een Belgisch Franstalig station, reeds enkele jaren actief aan de Costa Blanca. Zijn visie : “een grote nood aan de Costa Blanca voor een Vlaamse zender gezien de zéér grote aanwezigheid Nederlandstaligen”, deed uiteindelijk alle belletjes rinkelen. En gezien de radiomicrobe ons nooit losgelaten heeft …
Radio SEVEN Costa Blanca richt zich in de eerste plaats tot die vele Vlamingen en Nederlanders die aan de Spaanse Costa Blanca een nieuwe thuis hebben gevonden. Maar Radio SEVEN Costa Blanca richt zich eveneens tot ALLE Nederlandstaligen in het buitenland, waar dan ook ter wereld, en uiteraard ook tot de thuisblijvers in Vlaanderen en Nederland. “De zon in uw radio” is de slagzin van Radio SEVEN Costa Blanca.
Stationmanager : Erik Van Engelen
Kernbestuur : Erik Van Engelen - Wiet Van Bever - Patrick Van Landeghem - Frank Alwin