Het weer in alicante

Speelt nu :

De "LUCKY 7" is een nieuw uitgekomen nummer dat gedurende 1 volle week 8x per dag te horen is, van maandag tot zondag. Op deze pagina vindt U in detail de "LUCKY 7" van deze week en de voorbije twee weken, alsook een beluisterbaar overzicht van de vorige Lucky 7's in 2024.

DEZE WEEK
22 juli 2024 - ​​De "LUCKY 7" van deze week (22-07-2024 8h00 tot 28-07-2024) is "Danilo Orsini feat Ariel El Leon" met zijn nieuwe Spaanstalige Latijnse bom “Descontrol”, die op 19 juli uitkwam.
De bekende Italiaanse DJ en producer Danilo Orsini bevestigt zijn samenwerking met de Dominicaanse artiest Ariel El León, met wie hij een super pakkend nieuw nummer heeft gemaakt met de kenmerkende Latin-sound. De lancering, die 500.000 views op TikTok bereikte, gaat vergezeld van een officiële videoclip, opgenomen op de locaties: Numerodieci, Glamour Food Station en Schioppo, allemaal gevestigd in Frosinone (Italië), met de waardevolle steun van de vereniging Pofi a Colori en Telefonio Semplice Business.
Danilo Orsini, een veelzijdige artiest geboren in Ceprano en woonachtig in Pofi, in de provincie Frosinone (Italië), heeft talloze singles en samenwerkingen met verschillende Italiaanse en internationale platenlabels, en groeit snel op het wereldtoneel.
Ze hebben grote successen geboekt op Latin- en dance-afspeellijsten, op radio-uitzendingen en in de meest gevolgde DJ-sets wereldwijd, in regio's als Latijns-Amerika, Europa, de Verenigde Staten, Oceanië, Azië en Afrika (bron: Online Radio Box).
Bovendien hebben ze zichzelf bovenaan de lijstjes van de populairste streaming- en downloadplatforms gepositioneerd in landen als Argentinië, Chili, Ecuador, Peru, Venezuela, Colombia, Uruguay, Spanje, Hong Kong, de Filipijnen, China, Japan, Taiwan, Indonesië, India, Egypte en Israël bevestigen het grote internationale succes van Danilo.
Naast zijn activiteit als producer werkt Danilo Orsini intensief als DJ, met een veelzijdig, suggestief en aantrekkelijk geluid, in staat om mensen te ontroeren en te laten dansen.
Ariel El León, pseudoniem van José Ariel Alberto De Los Santos, is een Latijns-Amerikaanse rapper en zanger. Hij werkt samen met verschillende Italiaanse en Latijns-Amerikaanse artiesten en voert zijn project uit als rapper en zanger.
U hoort “Descontrol” deze week 8x per dag in perfecte digitale kwaliteit.
Beluister      Beluister op Youtube


VORIGE WEEK

15 juli 2024  - ​​​​​​​​​​​​De "LUCKY 7" van vorige week (15-07-2024 8h00 tot 21-07-2024) is "Tony Servi" met zijn nieuwe song “Verloren Dromen”, die onlangs uitkwam.
Toen hij op 23 januari 1959 als Antoine Serverius in Leuven zijn eerste geluiden liet horen, kon niemand vermoeden, dat dit jongetje met de reebruine ogen zou uitgroeien tot één van Vlaanderens grootste artiesten. De jongen had echter van kindsbeen af een sterke interesse voor muziek en bleek ook nog over een gouden stem te beschikken. Het duurde dan ook niet lang vooraleer zijn zangtalent opgemerkt werd.
In 1982, op 23-jarige leeftijd krijgt hij zijn eerste contract aangeboden bij platenmaatschappij Rainbow en Antoine Serverius zal vanaf dat moment als Tony Servi door het leven gaan.
Zijn eerste single “Free like a bird” wordt meteen een groot succes en levert hem zijn eerste gouden plaat op en is ook een succes in Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk. In 1983 krijgt Tony de kans om deel te nemen aan de Baccarabeker. Samen met een paar andere artiesten vormt hij een team dat door niemand minder dan Will Tura gecoached wordt. De groep eindigt uiteindelijk op de tweede plaats.
Zijn typische Humperdinck-charme gaat niet onopgemerkt voorbij want op deze wedstrijd krijgt Tony de “Personality-prijs” een prijs waar hij terecht fier op mag zijn.
In 1984 wordt Tony geselecteerd om deel te nemen aan de Knokke-Cup, een internationale zangwedstrijd, begeleid door Fred Bekky, later bekend als jurylid van o.a de Soundmixshow. De groep eindigt op een niet onaardige 3de plaats. Fred Bekky, was ook de man die ooit zei “Tony Servi is onze enige die de stemcapaciteiten heeft van Tom Jones”.
Uit een éénmalige samenwerking met Fred Bekky wordt de single “Duizend Rozen” geboren.
In 1986 wordt Tony een platencontract bij Telstar aangeboden. De singles “Vrij”, ”Als vriendschap liefde wordt”, “Waarom”, “Alleen” en “Vrouw” worden top 10-hits bij de toenmalige BRT top 30. Deze Nederlandstalige nummers worden niet zelden nummer 1-hits!
Tussen 1986 en 1990 worden nog 4 LP’s opgenomen namelijk “Welkom”, Blijgezind”, “Vriendschap” en “ Vrij”. Na het LP-tijdperk wordt dan in 1990 een eerste CD opgenomen “Een uurtje met Tony Servi”. In 1992 komt Tony Servi weer in de belangstelling door toedoen van producer Jack Rivers. Het harde werk werpt dan ook zijn vruchten af. Een eerste single ”Liefde voor altijd” wordt meteen supertip bij het populaire liedjesprogramma “Tien om te zien” op VTM. Een tweede nummer “Hemel help mij” is ook meteen een schot in de roos en geraakt op een derde plaats in de hit-notering. In de Jack Rivers-studio wordt dan ook een full-cd opgenomen met als titel “Hemel help mij”.
Hierna wordt het prachtige “Smoorverliefd” aan het publiek voorgesteld. Het nummer, een cover van Tom Jones “Fall in love”, wordt 6de in de Vlaamse Top 10.
Tot dusver werkte Tony vooral aan een solocarrière. Na zo’n 10 jaar wordt het idee naar voorgebracht om eens een duet op te nemen. Tony Servi heeft in zijn carrière 2 platina platen bijeengesprokkeld.
Tony werkt momenteel samen met Antonio Antioco (Componist – muzikant) en Yvette Ravell (Tekst) aan een nieuw project.
U hoort “Verloren Dromen” deze week 8x per dag in perfecte digitale kwaliteit. Tony kondigt zelf zijn nummer aan op ons radiostation.
Beluister      Beluister op Youtube

TWEE WEKEN GELEDEN

8 juli 2024 - ​​​​​​De "LUCKY 7" van 2 weken geleden (08-07-2024 8h00 tot 14-07-2024) is "Dimi" met zijn nieuwe song “Nu de nachten nog”, die op 5 juli uitkwam.
Dimi Reynaert, in 1976 geboren in Oudenaarde, maakte op jonge leeftijd kennis met het repertoire van zijn grote idool en voorbeeld André Hazes.
Zijn podiumervaring dateert ook al van vele jaren terug, waar hij als jonge gast het nummer "Ik Meen Het" playbackte tijdens verschillende wedstrijden. Later waagde hij zich af en toe aan een live-versie van een lied van André Hazes en de trein kwam op gang, meer aanvragen voor optredens volgden en Dimi heeft ondertussen een uitgebreid repertoire.
"Nu De Nachten Nog" is een nieuw nummer dat uitgebracht wordt onder zijn naam Dimi. Het nummer heeft voor hem een bijzondere gevoelige betekenis : "Na het verlies van mijn vrouw is dit mijn gevoel dat ik overhoud. De optredens zijn zalig en een verzet, maar daarna kom ik alleen thuis en komt het gemis terug boven. Dit lied omschrijft hoe ik mij voel" vertelt Dimi. Bij het lied hoort een videoclip, gerealiseerd door het team van CameraWorks. De clip kan U hier zien.
U hoort “Nu de nachten nog” deze week 8x per dag in perfecte digitale kwaliteit. Dimi kondigt zelf zijn nummer aan op ons radiostation.
Beluister      Beluister op Youtube

Eerdere Lucky 7's dit jaar
1 juli 2024 : Joost Klein - The Bird Song” & “Fußball (World Cup 1998) (Beluister)
24 juni 2024 : Ninon - Presence (Beluister)
17 juni 2024 : Belle Perez - Bailale (Beluister)
10 juni 2024 : Jérémie Vrielynck - Waarheid, Durven of Doen (Beluister)
3 juni 2024 : BIRTHE - Strangers (Beluister) (Videoclip)
27 mei 2024 : Pauline - Energie (Beluister)
20 mei 2024 : Sam Gooris - Arrivederci (Beluister)
13 mei 2024 : Celeste J. - Electric Spark (Beluister)
6 mei 2024 : Deep Purple - Portable Door (Beluister)
29 april 2024 : Belle Perez - Jij en Ik (Tu y Yo) (Beluister)
22 april 2024 : Just Born - Echoes of Yesterday (Beluister)
15 april 2024 : Dua Lipa - Illusion (Beluister)
8 april 2024 : BIRTHE - Boy Bye (Beluister)
1 april 2024 : Steve Tielens - Tielens als Premier (Beluister)
25 maart 2024 : Aaron Blommaert - Donderdag (Beluister)
18 maart 2024 : Mustii - Before the Party's over (Beluister)
11 maart 2024 : Ariana Grande - We can't be Friends (Wait for Your Love) (Beluister)
4 maart 2024 : NansCy - Ik hou van Mezelf (Cover Miley Cyrus 'Flowers)  (Beluister)
26 februari 2024 : SYLA - Ik ben gelukkig met jou / Pommelien Thijs - Het beste moet nog komen  (Beluister)
19 februari 2024 : LEEZ - If you ever leave me  (Beluister)
12 februari 2024 : Sia feat. Kylie Minogue - Dance Alone  (Beluister)
5 februari 2024 : Dean Lewis - Memories  (Beluister)
29 januari 2024 : Kygo & Ava Max - Whatever  (Beluister)
22 januari 2024 : Zara Larsson - You Love Who You Love  ( Beluister )
15 januari 2024
: Camille - Ik sta altijd voor je klaar (Milo) (Beluister)
8 januari 2024 : Lewis Capaldi - Strangers​ (Beluister)
1 januari 2024 : Pommelien Thijs & Bazart - Hou me vast (Beluister)

Alle Lucky 7's van het jaar 2023 werden op 30 december 2023 op een rijtje gezet tijdens de drie uur durende Lucky 7 Top 52 van 2023. U kan het programma
hier herbeluisteren.